Amb l’arribada de Nadal arriben també tot de novetats al sector dels videojocs. Òbviament, les companyies saben quan és el moment d’anunciar els llançaments dels seus grans èxits.

En el mar d’opcions que suposa trobar els videojocs més apropiats per als petits de la casa, des de Contraste us oferim un llistat de les millors propostes amb les quals assegurar que el Pare Noel i els Reis Mags encertin segur.

El nostre crític de videojocs us ha preparat una selecció dels millors jocs de:

  • Plataformes
  • Esport
  • Carreres
  • Rol
  • Aventures gràfiques
  • Aventures

Nova publicació: Guia sobre les addiccions als videojocs

Tenim una gran notícia! El tercer títol de les guies que la Direcció General de la Família i el Menor de la Comunitat de Madrid va encarregar a la Fundación Aprender a Mirar –i a les que l’Associació ha contribuït a redactar–, ja s’ha publicat.

A partir d’aquesta edició, on es parla de les tipologies de videojocs, els seus beneficis, els seus riscos, els valors i contravalors, hem preparat una infografia amb 10 passos a seguir per a evitar les possibles addiccions als videojocs:

Bones pràctiques videojocs

Si necessiteu més informació al respecte, podeu sol·licitar-nos ajuda al 93 488 17 57 o a info@taconline.net. Els nostres professionals estan sempre a la vostra disposició.