I ja tenim aquí l’última edició de la revista digital Contraste del 2017. Amb aquesta, sumem 112 números de la revista Contraste i 40 de la seva versió digital. Tot un esdeveniment!

Revista Nadal

112, el Número de desembre… per a emergències?

112. Així, després de mesos i mesos de treball, hem arribat al 112 de Contraste, que coincideix amb els dígits internacionals d’Emergències i amb el número que podreu gaudir durant la primera part de Nadal.

Aquesta revista, des del seu naixement i especialment en els últims anys del desenvolupament de l’era digital, vol servir d’alerta, prevenció i reflexió dels conflictes que es troben els menors en internet i les pantalles. Però també des dels seus orígens ha estat una plataforma d’anàlisi perquè emergeixin i destaquin els productes de qualitat que el mercat ofereix.

Dit això a manera d’homenatge i recordatori a tots els lectors que ens seguiu, també aprofitem per felicitar-vos aquestes festes que, malgrat els tints consumistes que l’empresonen per tot arreu, mai deixen de transmetre el sentit profund, espiritual, social i humà que les caracteritza.

A la revista trobareu un article sobre un tema que preocupa cada vegada més a la societat i, per tant, ocupant més a la nostra Associació i també a la Fundación Aprender a Mirar: les tecnoaddiccions en la infància i la joventut. Per descomptat, per escollir el millor oci durant aquest Nadal, les seccions de Televisió, Cinema i Videojocs recullen un conjunt de crítiques suculentes i agudes. Entre elles es troben algunes sèries de producció pròpia que tanquen un any bastant lúcid per a aquest gènere al nostre país.

Esperem que la tasca del nostre equip sigui d’ajuda i interès i que seguiu col·laborant amb les vostres opinions. Al gener tornarem amb noves energies pel 2018 i una nova entrega de la nostra estimada revista Contraste.