Aquest cap de setmana podeu gaudir de tres pel·lícules perfectes per veure-les amb els petits de la casa. Des de les meravelles que es poden obrar amb empatia i comprensió, passant per l’entranyable innocència i bondat d’un ós, fins a arribar a la nova entrega d’animació de Disney i Pixar.

Com sempre, a la nostra marca de continguts Contraste trobareu l’anàlisi detallat de cada pel·lícula:

Wonder****, més enllà de la superficialitat

Sinopsi: August Pullman és un nen nascut amb la Síndrome de Treacher Collins. Les malformacions facials i successives operacions, fins ara, li han impedit anar a escola. Però té deu anys i ha arribat el moment de compartir aula amb més nois de la seva edat…

Wonder va publicar-se el 2012 i ràpidament va connectar amb petits, adolescents i adults de tot el món, convertint-se en un best-seller de lectura obligatòria a molts centres escolars.

Ara arriba als cinemes disposada a ser la pel·lícula més commovedora de l’any. Wonder posa el focus sobre l’assetjament escolar que pateixen els nens i nenes amb malformacions facials. La malaltia del protagonista, la síndrome de Treacher Collins, afecta 2 de cada 100.000 naixements a tot el món.

El protagonista, l’Auggie, ofereix una gran lliçó per a tots els públics, la seva història de superació personal –tot i ser fictícia– és inspiradora i tan real que arriba directament al cor del públic.

Paddington 2****, torna l’innocent ós amb les seves aventures

Sinopsi: Després d’haver-se instal·lat amb els Brown en Windsor Gardens, la vida li somriu a Paddington. Mentre està buscant el regal perfecte per al 100 aniversari de la seva estimada tia Lucy, descobreix un llibre desplegable únic i inicia una successió de curiosos treballs per poder comprar-ho.

Però el llibre també ha cridat l’atenció d’una celebritat local, l’actor Phoenix Buchanan, qui té una visió menys altruista de l’exemplar.

El personatge creat en els anys 50 per Michael Bond ha tornat. Aquesta segona entrega manté el gran nivell en el guió, direcció i valors artístics i humans que va oferir la seva predecessora.

Al film, la filosofia Paddington (buscar el millor de cada persona) brilla amb atractiu i respecta la intel·ligència de nens, joves i adults.

Coco***, visualment esplèndida

Sinopsi: Miguel és un nen amb el somni de convertir-se en llegenda de la música malgrat la prohibició de la seva família. La seva passió li portarà a endinsar-se a la “Terra dels Morts” per conèixer el seu veritable llegat familiar.

De la mateixa manera que molts altres protagonistes de Disney i Pixar, Miguel lluita per aconseguir el seu somni tot i que la seva família li ha prohibit. La novetat que ens presenten els estudis, a part de la guitarra sota el braç, és una trama que gira al voltant del país amb més tradició, color, folklore, barrets i mariachis del món.

La localització resulta ser un as sota la màniga, ja que tots els atributs mexicans es converteixen en punts forts quan es plasmen a la pantalla gran. Cal reconèixer que Pixar supera la seva qualitat a cada nova producció.

I tu, amb quina pel·lícula et quedes?

A l’Associació no ens hem decidit i veurem les tres. Esperem el vostre feedback als comentaris o a les nostres xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram).

Bon cinema per a tothom!