Un any més, arriba el Festival Infantil! Una jornada on els petits consumidors són els protagonistes. Aquesta edició compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i l’acte tindrà lloc a Torre Jussana.

El diumenge 29 d’octubre nens i nenes fins als 12 anys podran realitzar activitats i treballs manuals (Masterkids de llaminadures, dibuixos, puzles i complements pel photocall, entre d’altres), també gaudiran d’inflables i… d’un fantàstic photocall amb els personatges de La Patrulla Canina!

patrullacanina

L’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya és una ONG que treballa per la millora de la televisió, internet i els videojocs i, sobretot, perquè es respectin els drets dels més indefensos, els nens i nenes en l’entorn digital.

Des de l’Associació treballem en la importantíssima tasca d’autoregulació de les televisions i en el control dels continguts a la xarxa en relació als menors. La finalitat d’aquest Festival és benèfica per aconseguir fons per a continuar defensant els drets dels consumidors audiovisuals.

Durant la jornada també podreu parlar amb els professionals de l’Associació, conèixer més a fons la tasca que portem a terme i descobrir les nostres eines per consumir l’oci audiovisual amb criteri:

App Contraste

Web Contraste

Revista Contraste Audiovisual

Facebook, Twitter, Instagram de l’Associació

– I el nostre Programa Educatiu per Escoles

Informació pràctica de la jornada

Diumenge, 29 d’octubre d’11 a 17 h.

Lloc: Torre Jussana (Avinguda Cardenal Vidal i Barraquer, 30, Barcelona)

És una zona de fàcil aparcament. També podeu venir en transport públic:

L3 parada Montbau, Bus V21 parada Jorge Manrique – Can Travi

Més informació: 93 488 17 57 – info@taconline.net

Podeu accedir gratuïtament o realitzant un donatiu voluntari que ens ajudarà a sufragar el cost de la diada.

No us ho podeu perdre, mireu que bé ho vam passar al darrer festival!

Amb la col·laboració de: