Avui, 23 d’abril de 2024, celebrem 39 anys de defensa dels consumidors audiovisuals! L’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya va néixer per Sant Jordi l’any 1985, quan un grup de pares preocupats per la qualitat dels continguts televisius que els seus fills consumien, van decidir crear una entitat per a protegir i defensar els drets de les persones usuàries davant l’entorn digital.

En aquestes gairebé quatre dècades, l’Associació ha evolucionat constantment per adaptar-se als canvis del món tecnològic i audiovisual. La nostra labor s’ha estès i ha crescut arribant a sumar més de 20.000 persones representades per l’entitat.

Ja coneixes totes les nostres activitats?

Descobreix els nostres projectes…

… i els nostres esdeveniments:

Estigues al dia sobre el món audiovisual a contraste.info, la nostra capçalera d’anàlisi de continguts.

  • Crítiques de cine, sèries i videojocs
  • WhatsApp. Envia ALTA al 601 119 388
  • Butlletí setmanal via e-mail
  • Revista digital Contraste Audiovisual.

Si vols més informació, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres trucant al 93 488 17 57 o escrivint a info@contraste.info. I si vols col·laborar, associa’t o activa’t per la societat de la manera que millor s’adapti a les teves necessitats.

També pots seguir-nos a les xarxes socials (Instagram, X i LinkedIn) per estar al dia de totes les novetats.

Felic Sant Jordi!

Per últim, aprofitem també per a desitjar-vos una bona diada de Sant Jordi! Us deixem amb l’últim article de Contraste on es fa un recull de les millors adaptacions literàries a la gran pantalla.