L’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya va néixer gràcies al voluntariat i hem continuat creixent gràcies a totes les persones que col·laboren amb l’entitat.

Per això mateix, i des del compromís amb la societat i amb els joves, formalitzem convenis de pràctiques amb l’alumnat universitari i comptem amb un equip de voluntaris que participa en diversos projectes.

Un aprenentatge mutu

Durant aquest últim curs escolar hem disposat de la col·laboració de quatre joves que han cursat les seves pràctiques curriculars a l’Associació. Han tingut l’oportunitat de participar en el departament de comunicació i també com a redactors a la capçalera d’anàlisi de continguts Contraste. Alguns d’ells, també, s’han implicat en l’organització de la gala dels 28ns Premis Zapping.

“Les pràctiques han estat una oportunitat única. He gaudit de nous aprenentatges i funcions, així com de la confiança i tracte rebut per part de tots els treballadors de l’empresa. Ho tornaria a repetir sense cap dubte, ja que poder escriure sobre cinema, ajudar en projectes molt especials i col·laborar en crear noves activitats ha estat una experiència que sempre recordaré.”

Laia Varo, Universitat Autònoma de Barcelona

Acollir els i les estudiants suposa un aprenentatge i una experiència enriquidora mútua tant per a ells i com per als professionals de l’entitat. Des de l’equip estem molt agraïts per la seva implicació en els mesos que ens han acompanyat i els volem desitjar tota la sort en el seu futur professional.

Vols conèixer la seva experiència?

Voluntariat a la nit dels Zapping

Un esdeveniment de gran calibre com són els Premis Zapping cada any acull a desenes de voluntaris provinents de graus en comunicació i protocol de diverses universitats catalanes, els quals participen en les tasques d’organització i logística perquè tot surti rodó abans, durant i després de la gala.

Aquest any vam comptar amb una trentena de joves de la Universitat de Barcelona (UB), la Universitat Internacional de Catalunya (UIC), la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i l’Escola Internacional de Protocol (EIP).

En aquest sentit, també s’aposta pel Concurs Jove Presentador@, que enguany ha celebrat la seva sisena edició. En aquest certamen s’hi presenten estudiants de l’àmbit de la comunicació per tal d’optar a co-presentar la gala dels Premis Zapping.

El guanyador va ser l’Abel Belarre, estudiant de segon de Comunicació Audiovisual de Blanquerna-Universitat Ramon Llull (URL), que va compartir escenari juntament amb la presentadora de TV3, Mireia Mallol.

Activa’t!

Si tu també vols donar-nos suport, activa’t per la societat o col·labora amb nosaltres! També pots seguir els nostres projectes a les xarxes socials (Twitter, Instagram i LinkedIn).