Un any més La Ciutat dels Somnis (antic Festival de la Infància) torna a Barcelona plena de continguts de qualitat i experiències per a infants de 0 a 12 anys i els seus acompanyants. I des de l’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya no volem que us perdeu aquest festival d’ensomni per a tota la família!

Del 27 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener de 10 a 20 h al Recinte de Montjuïc.

Si voleu gaudir d’un espai alegre i educatiu on els nens i nenes podran aprendre i divertir-se amb valors, no ho dubteu i demaneu-nos les vostres invitacions* totalment gratuïtes:

* Les invitacions s’adjudicaran per ordre d’arribada dels formularis i fins a exhaurir existències. Les invitacions s’hauran de recollir personalment a l’oficina de l’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya (Carrer Diputació, 411, Barcelona).

Jugar té molt valor

El nou Festival de la Infància torna ampliant dies i amb més professions per descobrir! Si tens entre 0 i 12 anys, aprofita 7 dies de Nadal per jugar, divertir-te, aprendre i descobrir què t’agradaria ser quan siguis gran.

#SomnisChallenge

D’altra banda, aquest any La Ciutat dels Somnis col·labora amb la fundació Soñar Despierto que treballa amb diversos centres que acullen menors tutelats per l’Estat. El seu objectiu principal és aconseguir que tots els nens tinguin les mateixes oportunitats independentment de les seves circumstàncies socioeconòmiques.

Per això, aquest festival ha llançat el #Somni​sChallenge, una iniciativa que convida a la gent a compartir una imatge a Twitter, Facebook i/o Instagram fent una abraçada en llenguatge de signes i mencionant els perfils de La Ciutat dels Somnis i la fundació Soñar Despierto. Per cada publicació, el saló donarà un euro a un dels projectes que aquesta fundació desenvolupa a Barcelona.

Des de l’Associació ens sumem al challenge compartint a les nostres xarxes socials (FacebookTwitter i Instagram) una forta abraçada de l’equip humà. Dóna’ns un like! ❤️

Somnis-Challenge

També us animem a realitzar el vostre propi #SomnisChallenge i compartir-ho, junts sumarem moltes abraçades!