El servei de WhatsApp de l’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya –creat el 2022 ja sumava unes 500 persones– es transforma per a convertir-se en un nou canal.

Així, qualsevol persona interessada podrà rebre al seu mòbil informació sobre les últimes novetats en l’àmbit de l’audiovisual, recomanacions, articles d’interès i molt més, que destaquem de la mà de la nostra capçalera d’anàlisi de continguts Contraste.

Aquestes comunicacions van néixer a través del Programa d’Educació Audiovisual amb l’objectiu de donar resposta a les necessitats de la comunitat docent i de pares i mares, que volien rebre la informació de manera pràctica i immediata. Ara, aquest format se simplifica encara més per a l’usuari.

Què ofereix?

Fins ara, a través de la llista de difusió es feia un enviament un cop per setmana, cada dijous. Amb el nou canal, les comunicacions seran més constants i menys intrusives, ja que no arriben a través d’un missatge directe a l’usuari.

Al xat s’hi trobarà un recull del millor de Contraste a l’abast de tothom: crítiques del món audiovisual (sobre sèries, pel·lícules i videojocs), articles destacats sobre les TIC, alguns tips per a les famílies i tota la informació per a fomentar el pensament crític.

Com m’hi puc unir?

El funcionament per a sumar-t’hi és molt senzill. Tan sols has de seguir el canal de WhatsApp, clicant aquí. Això sí, per a no perdre’t cap novetat activa les notificacions a la campana de dalt a la dreta.

Suma-t’hi!

També pots seguir la resta de xarxes socials (Instagram, X i LinkedIn) per estar al dia dels projectes de l’Associació.