Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya

Per la defensa del consumidor audiovisual

Què fem?

  • Activitats d’informació:

Revista Contraste en paper i digital: una anàlisi crítica de l’oci audiovisual d’actualitat.

Web Contraste: un referent exclusiu d’informació i consulta sobre televisió, cinema, internet i videojocs.

– Butlletí setmanal: newsletter amb totes les novetats i selecció del millor oci audiovisual per als professors i pares d’escoles.

– App Contraste IOS i Android: aplicació amb crítiques de cinema, televisió, videojocs i internet.

– Sessions interactives per a pares i mares: els experts responen els pares sobre les seves inquietuds educatives en l’era digital.

– Sessions interactives a professors/es: cursos i sessions per a complementar la formació audiovisual dels docents.

– Sessions interactives a alumnes: els estudiants es converteixen en consumidors crítics i actius a través de les activitats i dinàmiques a l’aula dirigides pels experts de l’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals.

  • Activitats de recerca:

– Enquestes: recerca sobre els hàbits de consum audiovisual dels alumnes a través d’enquestes online i elaboració d’informes-auditories.

– Tecnoaddiccions: atenció i seguiment de les diferents patologies relacionades amb els dispositius digitals que es poden donar a l’àmbit escolar.

– Recopilació de publicacions, especialment referides a la relació entre el consumidor menor i els dispositius digitals.

– Recerca en el camp de la neurociència i la neuroeducació.

  • Esdeveniments:

Premis Zapping: el reconeixement més directe del públic català als professionals de l’oci audiovisual (televisió, internet i videojocs) que no treballen únicament per l’audiència numèrica, i que s’esforcen per fer uns productes culturals de qualitat.

Festival Infantil: esteu preparats per jugar? El Festival Infantil de l’Associació es celebra cada any amb l’inici del nou curs escolar. Un dia per a què les famílies puguin gaudir d’activitats de lleure per a tots.

  • Activitats d’investigació, denúncia i comunicació:

Informes i estudis: des de l’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals vetllem pel compliment de les lleis audiovisuals per a la defensa del menor. Per aquest motiu, elaborem estudis sobre els programes que s’emeten dins de l’horari infantil i sobre la protecció a l’entorn digital. També ens fem ressò de les denúncies que ens arriben dels mateixos consumidors.

  • Projectes socials:

– Cada any portem a terme diversos projectes i campanyes, entra al nostre blog i ajuda’ns a fomentar un oci audiovisual de qualitat!

A %d bloguers els agrada això: