El 23 d’abril de 1985, dia de Sant Jordi a Catalunya i dia del llibre, es constituïa l’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya, llavors anomenada Teleespectadors Associats de Catalunya.

Trenta-sis anys després, aquesta entitat ha sigut testimoni dels grans canvis en els hàbits de consum que han experimentat els mitjans audiovisuals, però mai ha faltat el seu compromís amb la defensa de les persones consumidores crítiques que han dipositat la seva confiança en l’associació.

Durant tots aquests anys, així com el món audiovisual ha evolucionat, l’associació ho ha fet també. S’han desenvolupat nombrosos projectes adaptats als temps que corren i a les noves tendències d’ús que han anat apareixent.

Les més de tres dècades d’existència avalen la tasca social que es duu a terme i demostren el suport dels seus associats i associades, així com de les institucions que confien en els projectes de l’entitat i en la comesa de seguir educant la nostra relació amb les pantalles durant trenta anys més.

Amb motiu de celebrar l’aniversari de l’Associació i el dia del llibre, divendres 23 d’abril l’equip del Programa d’Educació Audiovisual va preparar un enviament molt especial pels col·legis associats a l’entitat.

Els col·legis reben el llibre per l'aniversari de l'Associació

40 centres educatius de tota Espanya van rebre un exemplar de Respecta la meva sexualitat escrit per Anna Plans, presidenta de l’Associació de Consumidors, col·laboradora del PEA i de la revista Contraste, i experta en temàtica de dona a la Fundación Aprender a mirar.

El llibre tracta el fenomen de la hipersexualització a les xarxes socials i la normalització actual del consum i continguts de la ciberpornografia. A més a més dels exemplars, les escoles van rebre una carta d’agraïment per la seva fidelitat i suport al treball de totes dues entitats, i un punt de llibre commemoratiu dissenyat per l’ocasió.

Així es vol reconèixer des de l’Associació, la confiança dipositada per part dels centres en la seva labor per l’educació audiovisual, a més de celebrar conjuntament amb tots i totes un dia tan especial per l’Associació com és Sant Jordi, i l’aniversari de l’entitat.

Si t’agradaria formar part dels centres amb tots i totes un dia tan especial per l’Associació, no dubtis en contactar amb nosaltres a través del formulari o del correu electrònic, i no oblidis seguir-nos a les nostres xarxes socials (FacebookTwitterInstagram) per estar al corrent de totes les novetats.