Iniciem 2018 amb el llistat anual de les 100 pel·lícules de 2017 recomanades pels nostres crítics cinematogràfics.

A Contraste trobareu tota la llista i les crítiques de cadascuna. Per la nostra banda en seleccionem sis de diferents estils amb les quals fer un primer tastet de totes les hores de metratge que teniu per davant.

En primera posició…

Com no podia ser d’una altra manera, la nova Blade runner 2049 encapçala el llistat. 35 anys després del Blade runner de Ridley Scott, el director Denis Villeneuve continua una història en la qual gestiona, amb cohesió i amb un ritme propi, els aspectes argumentals, estètics i antropològics que tota bona història de ciència-ficció necessita.

Busques cinema per veure en família?

El gran showman

Un musical, amb trama de meravella, que busca en els seus ritmes i muntatge el públic jove, mentre intenta no abandonar elements més clàssics en la seva història.

La Bella y la Bestia

Disney continua convertint els seus grans èxits d’animació en pel·lícules amb personatges reals. En aquesta ocasió ens ofereixen una espectacular actualització amb una impressionant versió d’aquest clàssic immortal.

Ets més d’acció o de comèdia?

Rey Arturo: la leyenda de Excalibur

Salts en el temps, una planificació ràpida i trepidant, l’ambientació perfecta amb dosis bastant equilibrades de brutícia i elegància i l’èpica suficient perquè l’heroi i la seva llegenda tornin a néixer.

Jumanji: bienvenidos a la jungla

Tot i que aquesta espècie de continuació de la Jumanji de fa vint anys és una pel·lícula molt ben feta, molt entretinguda, hilarant en alguns moments i sorprenent amb les actuacions de tots, no adopta un to apte per a tota la família.

L’estil clàssic sempre triomfa

Asesinato en el Orient Express

Una pel·lícula elegant i divertida que farà feliços els nostàlgics del cinema de suspens i que entretindrà i sorprendrà els joves iniciats que creen que l’Orient Express és un delivery de menjar xinès.

 

Les has vist totes? Doncs passa a la lliga superior amb Contraste: Les 100 pel·lícules de 2017

Creus que falta alguna pel·lícula a la llista? Fes-nos arribar la teva suggèrencia als comentaris o a info@taconline.net